Toila Spa Hotelli restoran Mio Mare koostöös Ida-Viru Jahimeeste Seltsiga ja Ida-Viru Ettevõtluskeskusega kutsuvad Teid osa saama ulukiroogade nädalast.
2022. aasta on kuulutatud „Väärtusta jahisaaki“ aastaks. Seoses sellega võiks rohkem tähelepanu pöörata ka ulukilihale kui väärtuslikule toorainele, mis rikastab meie toidulauda.
Üks osa jahisaagi väärtustamisest on pakkuda kütitud ulukist võimalikult erinevaid maitsenaudinguid. Ulukiliha nädal annab restorani klientidele võimaluse tutvuda kvaliteetsest ja kohalikust toorainest valmistatud põnevate roogadega. Enamus meist on harjunud kodusea, veise- või lambalihaga, aga miks mitte proovida ka ulukiliha, mis on hoopis teistsuguste maitsenüanssidega.
Selle aasta ulukiroogade nädal on pilootprojekt, järgnevatel aastatel loodame suuremat osavõttu ka teiste maakondade söögikohtade poolt.
9. novembril algusega kell 19 toimub ka nädalat sissejuhatav eriüritus – ulukiroogade degustatsioon koos jahimehejuttudega, mida vestab loodus-ja jahimees Peeter Hussar.
Ulukiroogade nädala menüü on peagi (niipea kui jahisaak kapis ja peakokal fantaasiad roogadeks vormunud) leitav restorani Mio Mare kodulehelt – Mio Mare menüü – Toila Spa Hotell ning eriüritusele avaneb ka piletite eelmüük. Jälgige reklaami!
Kuna tegemist on ka isadepäeva nädalaga, siis loodame, et isad leiavad aega tulla oma peredega restorani põnevaid maitseid kogema.