Kokkutulekust tehti kokkuvõtteid

Kokkutulekust tehti kokkuvõtteid

13
Kokkutuleku toimkond. Foto EJS

23.juulil toimus EJSis 42. kokkutuleku toimkonna koosolek, kus tehti kokkuvõtteid ja analüüsiti äsja lõppenud sündmuse läbiviimist.

Selle aasta kokkuvõtete tegemisel oli uudne, et lisaks korraldajate tähelepanekutele küsiti kirjalikku tagasisidet osalejatelt. Küsitlusele oli eilseks vastanud 229 osalejat. Küsitlus on avatud, soovijail on veel võimalus omapoolset tagasisidet anda.

Nagu küsitluse vastuste põhjal moodustunud sõnapilvest nähtub on kokkutulek suures pildis õnnestunud. 

Lõplikke numbreid kokku lüües saime osalejate arvuks 5263, kellest üle tuhande olid lapsed.

Osalejatelt saadud tagasiside põhjal tegi analüüsi ja ettekande Karri Urban. Analüüs tõi välja toimunud sündmuse kitsaskohad: kohapealne info ja teavitus sai keskmiselt hindeks 3,9, kus väljendus kindlasti ka rahulolematus nõrga/olematu mobiililevi kohta; nõrgima hinde 2,9 said pesemisevõimalused ja WC hooldus, nõrga hinde 3,9 teenisid lastele mõeldud tegevused (laste päevajuht Indiaanineiu sai hindeks 4,1). Heaks hinnati piletimüüki eel- (4,8) ja kohapeal (4,4); meelelahutust ja esinejaid (4,4); võistluste pakett sai hindeks 4,3 -4,1; kauba- ja toidutänav 4,3; jahinaiste, noorkotkaste ja kodutütarde tegevus 4,2.

Väga suure kiituse vastanutelt sai liitlaste sõjatehnika näitus. 

EJSi nõupidamisel olid kohal Aivar Kuusk, Jaan Villak, Andres Pehme, Tõnis Korts, Karri Urban, Jaanus Vaiksoo, Rimon Kaplan, Lea Truska; veebis osalesid Indrek Sander, Taavi Möller, Renx, Urmo Sitsi, Andra Hamburg.

Pärast põhjalikku arutelu sündmusel tekkinud probleemide lahendustest leiti, et nüüd võib  jahimeeste ja kaitseliitlaste esimese ühise kokkutuleku lõppenuks lugeda. Järgmiseks korraks oleme kogenumad.

EJS

 

JAGA