15. oktoobril kell 18-22.30 korraldab Toiduakadeemia ühiskokkamise koos Ants Uustalu ja EJS-i tegevjuhi Tõnis Kortsuga.
Ühiskokkamise õhtul keskendutakse metsloomast valmsitatud hõrgutistele.
Kokkamine toimub Ööbiku Gastronoomiatalu asutaja ja peakoka Ants Uustalu juhendamisel. Kõigi käikude juurde on Prike sommeljee Hannes Aedla valinud sobivad veinid, mis iga rooga suurepäraselt täiendavad.
Ulukite maailma avab meile jahindusbioloog ja EJS-i tegevjuht Tõnis Korts.
MENÜÜ
Karuliha aranchinid tomati-estragoni kastmega
Grillitud punahirve välisfilee trühvliõli ja marineeritud lehterkukeseentega
Metsanotsu rohelise karri, köögiviljabulguri, kartuli-juurselleritambi ja mangoldi salatiga
Pariisi vanaema õunakook, õunasamaka jäätisega
Sündmuse maksumus on 99 eurot inimese kohta. Hind sisaldab neljakäigulist menüüd, tervitusjooki ja sobitatud veine, kohvi, teed ja vett.
Soetatud pääset mitteosalemise korral tagastada ei saa, küll aga võib selle lahkesti sõbrale või tuttavale edasi anda.
Vaata lähemalt ka Toiduakadeemia lehelt.