Sel nädalal kirjutasime, et AS Veikand tuleb jahimeeste kokkutulekule vorstitegemise koolitust läbi viima, nüüd ka täpsem info sisu kohta!
Selle aasta jahimeeste kokkutulekul pakub AS Veikand vorstikoolitusi grillvorst/praevorst ise tegemiseks, mille raames käsitletakse:
- retsepti koostamist, mille all mõistetakse tooraine – liha, maitseainete, lisaainete valikut.
- tooraine ettevalmistust, sealhulgas soolikate leotamine, liha valik ja peenestamine.
- lisaainete lisamise vajalikkust
- näitlikku vorstimassi valmistamist ja vorstide pritsimist.
- termilist töötlemist – räägitakse ja näidatakse kohapeal erinevaid võimalusi.
Toimub kohapeal valmistatud grillvorstide/praevorstide degusteerimine.
Kuna kohale tuleb tehnoloog on võimalus saada ka vastuseid teistele vorstitegemisega seotud küsimustele.
Toimumise kellaajad ja muu täpsustame jooksvalt.