Maaülikool korraldab koolituse “Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus”

Maaülikool korraldab koolituse “Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus”

6
Foto: Flickr

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.

Koolitusel käsitletavad teemad:

– Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
– Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
– Tapahügieen ja selle olulisus;
– Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
– Rümpadelt proovide võtmine.

Osalema on oodatud kõik huvilised.

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 95 eurot.

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN.