Maaülikool korraldab koolituse “Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus”

Maaülikool korraldab koolituse “Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus”

431
Foto: Flickr

4. oktoobril toimub veebikoolitus “Liha ja lihatoodete hügieen ja ohtus”.

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.

Koolitusel käsitletavad teemad:

– Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
– Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
– Tapahügieen ja selle olulisus;
– Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
– Rümpadelt proovide võtmine.

Osalema on oodatud kõik huvilised.

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 95 eurot.

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN.