POOLSUITSUVORSTI VALMISTAMISE KOOLITUS
Aeg: 3. aprillil kell 11.00–16.00.
Koht: Toosikannu Puhkekeskus, Käru vald, Raplamaa
Koolitaja: AS Veikandi tehnoloog Anita Koik
Programm:
- Sissejuhatus
- Lühidalt lisaainetest ja lisanditest
- Tooraine ettevalmistus
- Soolikate ja vorstikestade ettevalmistus
- Poolsuitsuvorstide valmistamise tehnoloogiline skeem (teoreetiline osa).
- Poolsuitsuvorsti valmistamine (maitseainete ja liha kaalumine; vorstikestade ja soolikate ettevalmistus; vorstisegu valmistamine ja pritsimine kesta).
- Kohapeal valmistatud toote suitsetamine ja maitsmine.
Koolitus toimub juhul kui saame kokku vähemalt 20 huvilist. Osavõtutasu 30 eurot, tasuda kohapeal. Huvilistel palume registreerida koolitusele 1. aprilliks.
Registreerimine: valdo@toosikannu.ee, tel 56 935 465