Laupäeval, 8. juulil teeb Veikand kokkutuleku kaubatänaval jahimeestele ja teistele huvilistele koolitusi.
Kell 11 toimub Kebabi ja grillburgerite valmistamise ning tenderisaatori kasutamise koolitus.
Koolitusel:
- tutvustatakse burgeri ja kebabi maitseainesegusid,
- valmistamitakse segu,
- vormitakse kebabi ja burgereid,
- kasutatakse tenderisaatorit ja marineeritakse liha,
- toimub termiline töötlemine,
- degusteeritakse saadusi.
Kell 14 aga valmistatakse grillvorste ja valgeid vorste.
Koolitusel:
- tutvustatakse seadmeid,
- valmistatakse ette tooraine,
- koostatakse vorstimass,
- pritsitakse vorstimass lambasoolde ja toimub keerutamine,
- strikeeritakse vorstid,
- toimub termiline töötlemine,
- degusteeritakse saadusi.
Lisainfo ja retseptid:
Liina Raja, tel 5916 3700
Virgo Loide, tel 522 0240
7.‒9. juulini toimub Eesti Kaevandusmuuseumi alal jahimeeste kokkutulek. Pileteid saad soetada SIIT. Kogu sündmuse info on leitav SIIN.